dimarts, 10 de maig del 2011

I una altra cabina a Montcada Bifurcació





El dia de Sant Jordi, vam anar el meu pare i jo a Montcada Bifurcació, per veure l'ambient que hi havia. Vam anar amb FGC fins a Plaça Espanya, amb Metro fins a Plaça Catalunya i amb Rodalies de Catalunya fins a Montcada. Cal destacar que com sempre que viatjo amb la L1 em va tocar una unitat 4000 sense reformar. Fins a Montcada vam anar amb un R7 servit per una unitat 447, l'interior estava bastant net per ser un tren d'aquest tipus. Un cop a Bifurcació estaven estacionades sense servei a la via 6 tres unitats 447 de les quals una portava la decoració de Rodalies de Catalunya i van començar a maniobrar una doble composició de Civies i una 447 en simple que es van estacionar a la via 4. Per tornar a Sant Vicenç vam fer un recorregut diferent anant aquest cop per Cerdanyola Universitat i Martorell. El R7 era servit per la unitat Civia 465-238 en colors Rodalies de Catalunya. Ja Martorell, el maquinista del Civia ens va convidar a pujar a la cabina, i nosaltres encantats. Es veu que aquell maquinista, que es deia David, era amic d'en Raúl, el maquinista de Tarragona.
Molt important també a dir, que aquell dia va descarrilar una unitat 470 a Bellvitge i la línia de Vilanova va estar mig tancada, per això vam veure una doble composició d'unitats 448 a Martorell i ens va semblar extrany.
A les fotos del bloc, unitat 447 maniobrant i Civia 465-238 entrant a Montcada Bifurcació, la composició d'unitats 448 passant per Martorell i la cabina del Civia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada